MENU

Užijte si jarní prázdniny v Luhačovicích!

Jarní prázdniny v Luhačovicích

Dochází Vám nápady jak s dětmi trávit jarní prázdniny?

Luhačovic jsou tou správnou volbou. V okolí je spoustu možností, které s dětmi můžete navštívit.

Ubytujte se v jednom z našich penzionů Sonáta nebo Sinfonietta a navštivte nejzajímavější místa v okolí.

Výstava Krteček – 7.1.- 27.2.2022 Galerie Pánský Dvůr Uherský Brod, výstava ke 100.výročí Zdeňka Milera

Otevírací doba: po-pá 9:00 – 12:00, 13:00 – 17:00,   so – ne 13:00 -17:00

Galaxie Zlín - je zábavní park pro celou rodinu. V hale na ploše 2500 m2 se nachází spousta atrakcí s vesmírnými motivy, které nabízejí nezapomenutelné zážitky nejen pro vaše děti.Na své si zde přijdou i dospělí. Kromě koutku s občerstvením je zde WiFi připojení zdarma a nebo třeba čtenářský koutek. 

Městská Plovárna Luhačovice-  nabízí celoročního koupání v hlavním 25 m bazénu se čtyřmi dráhami, zážitkový bazén s chrliči, tryskami, divokou řekou, lehátky, bublery a dalšími atrakcemi, jako dětský bazén, vířivka.

ZOO Zlín - patří k nejkrásnějším místům celé Moravy. Svým členěním podle kontinentů nadchne děti i dospělé. Najdete zde rozlehlé přírodní expozice se společným chovem více druhů zvířat, tropickou halu Yucatan, průchozí expozice a voliéry, romantický zámek Lešná i krásný park. Nadchnou vás i mořští rejnoci, které si můžete pohladit i nakrmit.

Muzeum Napajedla - láká jak malé návštěvníky na stálou expozici hraček, tak i ty dospělé na dočasné výstavy v moderním audiovizuálním sále a historické stálé expozice. Muzeum Napajedla se ve svých stálých expozicích věnuje nejen celkové historii města, ale také průmyslovým podnikům, které výrazně ovlivnily život v něm.

Filmový uzel Zlín - zábavně-vzdělávací centrum se zaměřením na animovanou tvorbu je novou dominantou zlínských filmových ateliérů. Jde o výjimečný expoziční celek, který nabízí nejrůznější výstavy pro děti i dospělé, workshopy pro širokou veřejnost, profesionální zázemí pro tvorbu animovaných filmů i stylovou kavárnu.

Muzeum filmových legend Kroměříž -  muzeum soch, figurek a replik, jejichž úroveň detailů Vám bude brát dech. V muzeích je připravena sběratelská expozice více než 2.150 detailně propracovaných exponátů různých měřítek (od 1:6 až po 1:1) v jedinečném světě těch nejslavnějších filmových, komiksových a pohádkových hrdinů.

Valašské muzeum v přírodě Rožnov pod Radhoštěm- Je největší muzeem svého druhu v ČR. Je rozděleno na tři samostatné areály Dřevěné městečko, Valašskou dědinu a Mlýnskou dolinu. Prezentuje po celý rok obsáhlou kolekci lidových staveb a pořádá zajímavé akce.

Stezka Valaška -nadzemní panoramatická Stezka Valaška je dlouhá 610 metrů, přičemž lesní úsek po věž je dlouhý 390 metrů a zbytek tvoří 22 metrů dlouhý chodník na věž. Součástí je skleněná vyhlídková plošina a 150 metrů dlouhý zavěšený „himálajský chodník“.

 

 

 

2022-02-10
Užijte si jarní prázdniny v Luhačovicích!

Akční nabídky

Rezervujte zde a ušetřete!

Příjezd
Odjezd
Počet dospělých
Počet dětí